Grb BiH

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Vijesti

 

СВЕ ВИЈЕСТИ


СЕКТОРИ

КАТЕГОРИЈЕ

УНЕСКО Награда за образовање дјевојчица и жена за 2022. годину

23.03.2022

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

УНЕСКО је отворио позив за достављање номинација за награду за допринос у области образовања дјевојчица и жена, а коју финансира Влада Народне Републике Кине. Циљ овог позива је наградити пројекте/програме појединаца, институција, организација, и других субјеката који промовишу образовање дјевојчица и жена, у складу са политикама и циљевима УНЕСКО-а у овој области. Награда се састоји од дипломе и износа од 50.000 $ за два добитника. 

Више информација о награди се може наћи на сљедећем линку:  https://en.unesco.org/themes/women-s-and-girls-education/prize.

 

Услови и критерији за номинације за награду, као и номинациони образац у електронском формату се могу преузети на сљедећем линку:

https://en.unesco.org/sites/default/files/gwe_prize_explanatory_note.pdf#page=2.

Номинациони образац попуњен на енглеском језику, као и пратеће документе преведене на енглески језик, је потребно доставити на емаил elma.isanovic@mcp.gov.baнајкасније до 29. априла 2022. године. 

 

Непотпуне и неуредне пријаве које нису у складу са критеријима награде, као и пријаве које пристигну након назначеног рока, неће бити узете у разматрање.