Grb BiH

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Vijesti

 

СВЕ ВИЈЕСТИ


СЕКТОРИ

КАТЕГОРИЈЕ

Позив за постдокторске кандидате заинтересиране за пријаву на Horizon Europe MSCA Postdoctoral Fellowships

03.05.2023

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

МСЦА постдокторске стипендије 2023 на Универзитету Јаен, Шпанија

 

Универзитет у Јаену ће са задовољством помоћи кандидатима за постдокторске студије који су вољни да се пријаве за MSCA-PF 2023 2023 финансирање како би развили своју истраживачку каријеру.

Horizon Europe MSCA постдокторске стипендије нуде успјешним кандидатима уговор са пуним радним временом са високо конкурентном платом за рад на истраживачком пројекту и уживање у напредној обуци. Трајање стипендија је описано на интернету, а критерији подобности за пријаву су:

-          Посједовање звања доктора наука у вријеме истека рока за пријаву (прихватљивим ће се сматрати и кандидати који су успјешно одбранили докторску тезу, али који још нису формално добили докторску диплому);

-          Највише осам година искуства у истраживању, од датума додјеле њихове докторске дипломе (Године искуства изван истраживања и паузе у каријери неће се рачунати у горњи максимум, као ни године искуства у истраживању у трећим земљама, за држављане или резиденте држава чланица ЕУ или придружених земаља Хоризон Еуропе који се желе реинтегрирати у Европу);

-          Нису боравили или обављали своју главну дјелатност (рад, студије, итд.) у Шпанији (за европске постдокторске стипендије) више од 12 мјесеци унутар 36 мјесеци непосредно прије рока за позив.

Заинтересирани кандидати који испуњавају увјете треба да пошаљу свој ЦВ и сажетак приједлога пројекта (250 ријечи) Уреду за међународне пројекте UJA R&I (ofipi@ujaen.es )  до 15. маја 2023.

Листа потенцијалних супервизора на Универзитету Јаен доступна је на  UJA R&I (ofipi@ujaen.es ) страници и ажурираће се до  наведеног датума.