Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Promotivni događaju za Horizon Europe Klaster 6 – Hrana, bioekonomija, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš

07.12.2022

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Radni program Horizon Europe Cluster 6 2023 2024 će biti objavljen u narednih nekoliko dana, a prvi rokovi za podnošenje aplikacija za pozive predviđene Radnim programom su krajem marta 2023.

Kako bi pomogli da pronađete odgovarajuće partnere konzorcijuma za pozive za Klaster 6 2023, mreža nacionalnih kontakt tačaka Horizon Europe Cluster 6, CARE4BIO, organizira cjelodnevni online brokerski događaj 19. decembra 2022. (#CARE4BIOBrokerage). Učešće je besplatno, uz obaveznu prethodnu registraciju.

Također, 13. i 14. decembra, održat će se Info dani klastera 6 Horizont Europe.

CARE4BIO brokerski događaj se fokusira na bilateralne sastanke između učesnika zainteresovanih za iste teme. Partnerski događaj cilja na širok spektar zainteresovanih strana, iz kompanija (uključujući mala i srednja preduzeća), univerziteta, istraživačkih organizacija i drugih zainteresovanih strana, iz Evrope i šire, koji žele da podele nove projektne ideje i pronađu partnere za saradnju za Horizon Europe Cluster 6 Calls 2023.

Registracija je otvorena. Profili registratora bit će validirani kako bi se osiguralo da ispunjavaju određene standarde kvaliteta, s ciljem efikasnijeg povezivanja. Samo subjekti registrovani i validirani do 15. decembra mogu učestvovati u događaju za pronalaženje partnera koji se održava 19. decembra. Svakako, platforma za pronalaženje partnera će ostati otvorena do kraja januara 2023. godine, a daljnji sastanci se mogu dogovoriti u tom periodu.

Za više informacija i registraciju posjetite https://he-2023-cluster6.b2match.io/