Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Poziv za učešće na 37. Međunarodnom horskom festivalu u Prevezi

21.08.2018

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Ovim putem vas obavještavamo o pozivu za učešće na 37. Međunarodnom horskom festivalu u Prevezi, Grčka, koji će se održati od 4. do 7. jula 2019. godine, u organizaciji Horskog društva „Armonia“ pod pokroviteljstvom Grada Preveza.

Međunarodni horski festival u Prevezi broji već 36 zanimljivih i uzbudljivih godina visokokvalitetne horske muzike koju izvode horovi koji kontinuirano podižu standarde i raznovrsna interkulturalna iskustava sa učesnicima iz cijelog svijeta. Festival se sastoji od mnogih koncerata na idiličnim lokacijama kao što je primorska tvrđava Preveza i historijski Antički auditorijum Nikropolisa ‘’Odeon’’.

Krajnji rok za prijavu na učešće je 01.05.2019.godine a registracijski obrazac se može preuzeti na linku: http://www.armoniachoir.gr/festival/page.php?title=aithsh-symmetoxhs-23, a više informacija pogledati na  web stranici http://www.armoniachoir.gr/festival/index.php ili direktno kontaktirati organizatora: Choral Society “Armonia” of Preveza; P.O. Box 29; GR-481 00, Preveza, GREECE; Tel. +30 2682 0 24915; E-mail: prevezachoralfestival@gmail.com.