Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Zamjenica ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine Denisa Sarajlić Maglić čestitala Anesu Čongi i Mirnesi Bektaš, juniorskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u karateu

11.02.2014

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:


Zamjenica ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine čestitala je Anesu Čongi i Mirnesi Bektaš, juniorskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u karateu postignute rezultate na Prvenstvu Evrope, koje se održava u Lisabonu, Portugal.

„Sa velikim zadovoljstvom i radošću primili smo vijest da je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Anes Čongo osvojio prvo mjesto u kategoriji juniori + 76 kg, kao i da je juniorska reprezentativka Mirnesa Bektaš osvojila treće mjesto u kategoriji + 59 kg na Prvenstvu Evrope u Lisabonu. Ovom prilikom im upućujemo iskrene čestitke i izražavamo zahvalnost što su Bosnu i Hercegovinu uspješno predstavili na ovom takmičenju. Anesu i Mirnesi, kao i njihovim trenerima želimo puno sreće i vrhunskih sportskih rezultata u budućnosti“, navela je zamjenica ministra civilnih poslova Denisa Sarajlić Maglić.