Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Ponovljeni oglas za poziciju asistenta rezidentnog savjetnika za tvining projekat

11.06.2014

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:


Tvining projekat “Jačanje institucija i kapaciteta za implementaciju Direktive EU o reguliranim profesijama“ je zajednički projekat Slovačke Republike i Bosne i Hercegovine koji će sprovoditi resorne institucije iz Slovačke Republike, u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj “Senec-Pezinok” i Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine u saradnji sa institucijama Bosne i Hercegovine, Federacije BiH, Republike Srpske i Brčko distrikta BiH, nadležnim za sektore obrazovanja, zdravstva, veterinarstva i arhitekture.

Svrha projekta je jačanje institucionalnih kapaciteta relevantnih ministarstava obrazovanja, zdravstva, veterinarstva i arhitekture za priznavanje diploma, cerifikata i drugih dokaza o formalnim kvalifikacijama (Direktiva 2005/36/ES). Projekat će finansirati Evropska unija u okviru IPA 2011 uz sufinansiranje koje je osigurala Bosna i Hercegovina.

Za rad na projektu raspisan je Ponovljeni oglas za poziciju asistenta rezidentnog savjetnika za tvining koji možete naći OVDJE.

Prijave (CV i motivacijsko pismo na engleskom jeziku)  mogu se dostaviti do 20. juna 2014.godine, do 16:30 sati na e-mail adrese: ildiko.pathoova@mcp.gov.ba i ipatho@gmail.com.