Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

WB6 CIF poziva kompanije za učešće u Pozivu za regionalno takmičenje za kompanije I Programu tehničke pomoći za izlazak na evropska i svjetska tržišta

30.01.2023

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Western Balkans 6 Chamber Investment Forum (WB6 CIF) je zajednička inicijativa privrednih komora i industrije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Srbije, koja zastupa interese više od 350.000 kompanija s ciljem povezivanja poslovne zajednice u regionu.

Povodom pet godina od uspostavljanja Zajedničkog regionalnog tržišta na Zapadnom Balkanu, Western Balkans 6 Chamber Investment Forum, uz podršku Evropske komisije, organizuje Otvoreni poziv za učešće na regionalnom konkursu za kompanije iz WB6.

Rok za podnošenje prijava je 15. februar 2023. godine do 16 sati.

Link za podnošenje aplikacije : Open call for regional competition (wb6cif.eu)

WB6 CIF poziva mala i srednja preduzeća (MSP) iz regiona Zapadnog Balkana (WB6) za učešće u Programu tehničke pomoći za izlazak na evropska i svjetska tržišta.

U okviru Supplier Development Program, a uz podršku Evropske komisije, 60 odabranih malih i srednjih preduzeća iz regije ZB6 (10 kompanija po ekonomiji) imat će priliku da dobiju besplatnu pomoć za plasiranje svojih proizvoda na tržišta EU.

Rok za podnošenje prijava je 6. februar 2023. godine do 12 sati.

Link za podnošenje aplikacije:https://surveys.wb6cif.eu/index.php/162467?lang=en

Više informacija se nalazi na web straniciWestern Balkans 6 Chamber Investment Forum:  https://www.wb6cif.eu/news/