Vijesti

 

SVE VIJESTI


SEKTORI

KATEGORIJE

Oglas za poziciju asistenta rezidentnog savjetnika za Tvining projekat

20.10.2014

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:


Tvining projekat “Jačanje institucija i kapaciteta za implementaciju Direktive EU o reguliranim profesijama“ je zajednički projekat Slovačke Republike i Bosne i Hercegovine koji će provoditi resorne institucije iz Slovačke Republike, u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj “Senec-Pezinok” i Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine u saradnji sa institucijama Bosne i Hercegovine, Federacije BiH, Republike Srpske i Brčko distrikta BiH, nadležnim za sektore obrazovanja, zdravstva, veterinarstva i arhitekture.

Svrha projekta je jačanje institucionalnih kapaciteta relevantnih ministarstava obrazovanja, zdravstva, veterinarstva i arhitekture za priznavanje diploma, cerifikata i drugih dokaza o formalnim kvalifikacijama (Direktiva 2005/36/ES). Projekat će finansirati Evropska unija u okviru IPA 2011 uz sufinansiranje koje je osigurala Bosna i Hercegovina.

Za rad na projektu raspisan je oglas za poziciju asistenta rezidentnog savjetnika za Tvining koji možete naći OVDJE.

Prijave (CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku)  mogu se dostaviti na e-mail adrese ildiko.pathoova@mcp.gov.ba i ipatho@gmail.com. Rok za dostavljanje prijava je 8 dana od dana objavljivanja oglasa.